Цінителі пива та любителі стейків давно стали завсідниками нашого закладу.
Встояти перед м'ясом у фірмовому маринаді «Frau Rosa» під кухлик щойно звареного пінного хмільного - неможливо.
Рецепт успіху простий – свіже пиво, соковите ароматне м'ясо і класна музика.
Як дотримуватися рецепт в точності? Можемо поділитися секретом, як це роблять у нас в ресторані:

Власна Броварня

Тільки так ви можете бути впевнені, що пиво дійсно якісне і свіже. «Frau Rosa» - це 4 види пива власного виробництва - Світле, Пшеничне, Браун Ель і Темне. Наш мінізавод-пивоварня знаходиться в безпосередній близькості до ресторану - в сусідньому приміщенні. Будь-який наш гість може на власні очі подивитися, як готуватися його кухоль пива.

Власна Ферма

Смачне м'ясо - це в першу чергу свіже м'ясо. Це м'ясо, вирощене без генномодифікованих кормів і хімічних добавок, в екологічно чистому районі і з правильним доглядом. Наша ферма - це повний цикл виробництва, що дозволяє забезпечувати ресторан практично всіма продуктами. Кролі і кури, куріпки і перепілки, свинина, телятина, баранина, яйця, сир і сир, молоко і масло, овочі і фрукти - все це ми ростимо самі. Це один з ключових секретів того, чому м'ясо під «Frau Rosa» завжди таке ніжне і смачне.

Інтер'єр з душею

Відкритий гриль, жива музика і затишні столики. Попиваючи пиво, дивитися на вогонь мангала, на якому смажитися ваш стек і слухати популярні хіти 80-90х - якщо такий вечір вам до смаку - «Frau Rosa» - це ваш заклад.

«Frau Rosa». Ми цілодобово допомагаємо Вам відпочити душею.